• TÉRKÉPEK

  Szántóföld határvonalak létrehozása és kezelése.

  Földterületek importálása. Alkalmazásunk webes változatába .SHP fájlokból importálhatja a saját földterületeit.

  Földterületek megrajzolása. A Google Maps segítségével az eFarmer alkalmazásban megrajzolhatja földterületeinek határvonalait. Az eFarmer-rel történő munkavégzés közben minden információt az adott területhez rendelhet. Az információkat egy biztonságos felhőben tároljuk, így azok bárhonnan, bármikor, bármilyen készülékről elérhetőek.


  NYILVÁNTARTÁS

  Nyilvántartás és jelentések.

  Nyilvántartás.Nyilvántartás. Munkavégzés közben az alábbi adatokat tudja manuálisan rögzíteni.

  • Művelet típusa
  • A használt anyagok (műtrágya, növényvédőszer, vetőmagok stb.) megnevezése és minősítése.

  Automatikus követés.A GPS alapú követés alapján az alábbi információkat lehet automatikusan importálni.

  • Művelet típusa
  • Feldolgozott terület és megtett távolság.

  Jelentések. A földterületi jelentések megtekintése és exportálása PDF formátumba. Kérjük tekintse meg a minta jelentést.


  SORVEZETŐ

  Fedezze fel a precíziós gazdálkodás világát sorvezetővel.

  eAz eFarmer navigációs alkalmazás egy GPS alapú sorvezető rendszer Android-os okostelefonra vagy táblagépre. Vezetés közben a kijelző követésével elérheti, hogy a szántóföldi műveletek párhuzamosak legyenek. Így csökkenti az átfedéseket és a kimaradt helyeket. Rendszerünkben az alábbi navigációs minták érhetők el:

  AB Egyenes

  Az AB Egyenes minta hagyományos négyzet vagy téglalap alapú szántóföldek esetén alkalmazandó. Ebben az esetben a rendszerünk automatikusan rajzolja meg a párhuzamos, egyenes vonalakat, amelyeket Önnek követnie kell.

  AB Kanyar

  Az AB Kanyar minta mindenféle formájú szántóföld esetén alkalmazható. Ebben az esetben Önnek kell megtennie az első nyomvonalat egy kanyarodó, nem egyenes vonal mentén. Ezután az alkalmazás ehhez igazodva rajzolja meg a párhuzamos vonalakat.

  Az eFarmer navigációs rendszer jellegzetes tulajdonsága, hogy kombinálja a sorvezetőt a dokumentációval. Nem csak párhuzamos sorvezetésre lesz képes. Munkáját és annak részleteit (feldolgozott terület mérete, művelet típusa, megtett távolság, eltelt idő, felhasznált anyagok stb.) automatikusan hozzáadjuk a földterületi jelentésekhez és egy biztonságos felhőben tároljuk.


  MOBIL ÉS WEB

  Szinkronizálja adatait valamennyi  eszköze között

  Az eFarmer segítségével az információkat rögzítheti közvetlenül a szántóföldön, majd később ezzel az adattal az irodájában is dolgozhat.

  Számítógép

  Lépjen be az eFarmer weboldalán keresztül és kövesse adatait az irodában! Korlátozások nélkül letöltheti, másolhatja és megoszthatja azokat.

  Tablet

  A táblagép praktikus megoldás a földterületi feladatok végrehajtására. A nagyobb kijelző jobb eredmények elérését teszi lehetővé.

  Okostelefon

  Android-os okostelefonját is használhatja adatbevitelre, miközben a nyilvántartással vagy a sorvezető rendszerrel dolgozik.

  Az eFarmer minden Android-os okostelefonnal és táblagéppel kompatibilis. Azonban a munka minősége jelentősen függ az Ön készülékének tulajdonságaitól, mint például a GPS vevő erőssége. A legjobb eredmény érdekében kérjük tekintse meg az ajánlott készülékek listáját.

  Az eFarmer rendszerrel térerő nélkül is dolgozhat. Ebben az üzemmódban rögzített információk azonnal automatikus szinkronizálásra kerülnek, amint internet kapcsolat jön létre. Párhuzamos vezetés közben nem javasoljuk a telefonálást, mivel ez csökkentheti a GPS jel stabilitását. A rendszer pontosságának növeléséhez javasoljuk külső antenna használatát.

  Okostelefonnal vagy táblagéppel a vezetőfülkében történő munkavégzéshez az alábbi perifériákra van szükség:

  • Csatlakozó kábel az okostelefon vagy táblagép részére (USB-OTG kábel).
  • USB kiegészítő kábel a GPS részére.
  • Áramellátás USB csatlakozón keresztül.
  • Tartó a készülék számára.

  További részletekért kérjük tekintse meg a Telepítési Útmutatónkat. Kollégáink örömmel segítenek Önnek kiválasztani és megvásárolni a szükséges kiegészítőket.


  BIZTONSÁGOS FELHŐ

  Az adat az Öné, mi csak biztonságban tartjuk.

  Az Ön összes adata egy biztonságos felhőben kerül tárolásra, amely bárhonnan, bármikor, bármilyen készülékről elérhetőek. Szervereink Németországban találhatóak.