eFarmer mint alkalmazás

[vc_row][vc_column][vc_column_text]A mobil eszközök elterjedésével az alkalmazások mindennapi használata is növekszik. Ez alól a mezőgazdaságban dolgozó szakemberek sem kivételek, sokan töltenek le és használnak alkalmazásokat. Hasznos szoftverek nyújtanak segítséget, amivel a munkavégzés egyszerűbb lehet.

Az eFarmer mobil alkalmazás, amellyel pénzt és időt takaríthat meg, az elvégzett munka hatékonyabb és professzionálisabb lesz!

Az eFarmer navigációs rendszere a párhuzamos sorvezetés mellett rögzíti a feldolgozott terület méretét, művelet típusát, megtett távolságot, eltelt időt és a felhasznált anyagokat.

Biztonságos felhőben tárolt adatoknak köszönhetően az elvégzett munkát asztali számítógépen, táblagépen és okostelefonon is nyomon követheti!

Közvetlen kapcsolatban vagyunk a Felhasználókkal, a szoftverek fejlesztését is gazdálkodók bevonásával végezzük. Német Kollégánk maga is gazdálkodó, így az új funkciókat munkavégzés közben teszteljük.

Célunk olyan termék készítése, ami valódi segítséget nyújt a mezőgazdasági termelők számára. Könnyen megtanulható és egyszerű a használata!

Először készült egy mezőgazdasági dokumentációs alkalmazás, azt követte egy párhuzamos sorvezető, és ami jön: a kettőt összevonjuk, közben a sorvezetőt is folyamatosan fejlesztjük!

Molnár Mária
info@efarmer.hu
20/779 1997[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.